banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    én be fogom tölteni a gold....

5 éve játszom.

Nincsen kedvem, sem idom stock 8-asokkal tier 10-ben kínlódni, tier 6-7-es ágyúkkal. . Állítom, hogy példának okáért ha 350 csata szükséges csak normál lőszer használata mellett ahhoz, hogy egy tier 8-as heavyből tier 9-et csinálj, akkor arannyal használva minimum 10-15 %-al kevessebb csatával megúszhatja az ember.

S nekem a grind az első, szarok én a creditre.

Apropó. Múltkor találkoztam egy 500 -as csatás magyarral. Ellenfél volt, kb 1 hónapja játszik. Szát lőtt arannyal. Írtam neki, hogy szükségtelen volt, mert normállal is átlőtt volna. Persze gold noob.....-al kezdtem a szöveget. Nem értette, hogy mit jelent. beszélgettünk. Ő csak annyit lát a dologból, hogy van 4 fajta lőszer, egyik ennyi, másik amannyi, ez ennyiért ennyit üt át, ez ennyiért meg annyit. Írta, hogy úgy választ lőszert lövés előtt, hogy biztosan sebezzen. Ennyi. Neki 1 hónaposként nem jelentett semmit ez a gold noob szlogen, nem is értette.

S igaza volt.

Lehetséges, hogy sok ilyen játékos van, akik azóta kezdték, hogy már volt credites lőszer is. Ezeket nem mond semmit a gold noobozás, sok, ők értetlenkednek a legjobban ezen.