banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Olyasmire gondoltam, aminél be lehetne állítani, hogy kb 80%-nál jelezzen színnel, hanggal, mindegy. Kikísérletezném, hogy mi az ami még elfogadható szint.

R3nton: milyen távolságból? Mert ha benne vagy az ellenfél seggében, akkor mindegy a szórás. Cliffen megkerültem a hegyet, felvillan az ellenség táboránál a két arty. Rájuk raktam az autoaim-et és mozgás közben próbáltam lőni, 2x mellé. Utána megálltam, de majdnem egyből lőttem, mert az arty is rám rakhatta az autoaimet, nem tudtam, hogy mi a helyzet pontosan, sokat nem lehetett szórakozni. 3x is mellé. A távolság durván 300m. Na ilyent még soha nem tapasztaltam, hogy 3x mellé lőjek a tiger2-vel, ma volt hozzá "szerencsém".