A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #346179 Jól van, basszuskulcs, de ne kezdjük már ezt a mi élethű vitát, mert egyáltalán nem ez a legkevésbé élethű dolog. Arról nem is beszélve, hogy az egész játék arra épül, hogy aki megáll, az megszívja. Vagy az arty vagy az ellenfelek jobban be tudják célozni stb.
Nekem ez így nagyon nem tetszik, hogy egy tiger2-vel sem lehet mozgás közben megbízhatóan lőni, de tovább megyek. Szinte tökéletesen be kell célozni vele, hogy eltaláljam a célt megbízhatóan. Mozdulatlan artykat nem lehet belőni ha nem céloztam be kb 75-80%. Mindenfele megy a lövés, csak célra nem. Természetesen ez rohadt szubjektív és nem tudok olyan modról, ami mutatná, hogy most már eléggé becéloztam, csak a kör méretéből próbálok következtetni. Ha van ilyen mod, mondjátok gyorsan, mert nagyon nagy szükségem lenne rá.
Mozdulatlan artykat nem lehet eltalálni egy tiger2 ágyúval, ez nagyon nem jó így.
Azt elhiszem, hogy sokan észre sem veszik esetleg a különbséget, mert lőttek, ahogy bírtak célzás és minden nélkül, de nekem a tiger2 nagyon pontosan szórta a skulót eddig, de most már nagyon sok bosszantó mellé lövésem volt vele és nagyon durván mellé.