banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Azért észrevenni a nerfet. Most a tiger2-t tolom és felraktam az aslain féle csomagot, abban is van egy alap autoaim segéd. Ez az ágyú elég pontos, eddig nem kellett várni a beszűkülésre szinte semmit.

Most nagyon durva, befogom a célt, 300-350m, néha távolabb és gyakorlatilag célzás nélkül, mozgás közben nem lehet eltalálni a célt, megy az a lövedék mindenfele. Azért nagyon kínos ez, mert a tetves arty ugye egy helyben áll és ugyanúgy autoaimet tesz rám, de neki szűkül a célkereszt és el fog találni, ha nem mozgok.

Az is egy bevált technika volt, hogy ráteszem az autoaim-et az ellenfélre és kiugrok, lövök, vissza. Nem megy, megy a földbe, megy az égbe, mellé fölé alá, csak éppen a célra nem.

Nem vagyok biztos benne, hogy előnyére változott a rendszer. Leginkább a mozgás közbeni lövéseket tették nehézzé (volt, hogy 3x hibáztam el autoaim mellett a mozdulatlan artyt, ez azért már nagyon durva beleszólás a játékba). Egy tiger2 nem tud gyorsan menni, de mégis ha lehet eddig mozogtam, de ha nem találom el a célt, akkor megette a fene.