A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gege00 #345903 Komolyan agygörcsöt kapok, ha nem szüneteltetem legalább egy hétig ezt a diliháznak nevezhető játékot.
Új divat jött be, úgy látom. Kezdéskor elkezdik írogatni, hogy mennyire utálják ezt a pályát, na itt már tudom is, hogy valami 2-15 eredmény lesz...
És természetesen az első percben szembe is tűnik, hogy a lehetséges legrosszabb helyekre mennek ezek. Írok is nekik, hogy itt a bibi, ezért utálod a pályát, gyere inkább ide azzal a mediummal, amoda azzal a nehéz tankkal, stb. De egy sincs 100ból aki megfogadná, inkább lenooboz, majd 3 perc semmit tevés után kilövik. Még kicsit bízom benne naivan, hogy ilyenkor a végén emlékébe vagyok és észre veszi a statisztikában, hogy míg ő mindenben nullát ért el, addig én több ezreket, és hátha utólag megfogadja mégis, és következő körben már jó helyre megy.
Mindig is elleneztem/ellenzem a stat alapú mm-et, de az ilyen abszolút 0 iq-jú kisegítőbe nem való szerencsétleneket tényleg külön zárhatnák.
Már az érne valamit, ha 300 wn8 alattiakat nem adna, tudom bőven felette is rakás szar még, de akkor is.