A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hát emberek, ez az Aufklarung spanzer Panther valami eszméletlen fun!
eddig 3 csata 2 vereség 1 győzelem, mind t9/t10-es csata volt...
eddig még nincs lánc,legénység 90/95%-os,nicns töltésgyorsító a felfüggesztés miatt és véletlen eddig az alap motorral használtam:Déreztem is, hogy vmi baj van, mert nagyon lomha, tudtam én hogy nem egy elc lesz, de hogy ennyire lomha legyen..gondolkodtam hogy mert a lánc alap, de az nem nyomhat ennyit a latba..aztán veszem észre, hogy alap motorral használtam.pff(xD)
Komolyan nem is értem miért nem ez van a párduc helyett medként bent a Párduc ágon, kapna vagy 100-150 életpontot és sokkal jobb és funabb med lehetne a kacat párductól, azt meg le lehetne vinni t6-ra történelmi beálításokkal, pinokkió ágyú nélkül.
Gyakorlatilag egy comet lenne csak épp, nagyobb átütés,jobb rof/jóval gyengébb ágyúsüllyedés és sokkal gyengébb torony.