A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #345583 Felkerült a szent emilre a nagy ágyú és így már azért használható a tank, de kedvencem nem lesz. 3. csata tank ász 1923-435-3267 sebzés az első három csatában, két győzelem. Ezzel meg lehet csinálni a TD-15-t is egész minimális szerencse kell hozzá csak. Eddig 154 csatába került fullosra fejleszteni és még 71e a borsig. 43% WR és a sebzés is csak 918 volt a stock ágyúval, de borzalmas milyen csapatokat kaptam sorozatban.
Érdekes, ahogy felkerült az ágyú és a WG már nem tud lehúzni szabad xp-re (olvastam FTR-n még régebben, hogy a zemberek inkább modulokra költik a szabad xp-t, tankra jóval kevesebbet) elkezdett normalizálódni az idióta eloszlás azon a térfélen, ahol én is vagyok.
3 csata nem sok, de előtte kb 20-as sorozaton keresztül kaptam az agyhalottakat, feltűnő a hirtelen váltás.
Tényleg nem vagyok összeesküvés hívő, de tényleg meddig tart nekik belekalkulálni ezt az apró dolgot, hogy amíg stock a tank, addig kicsit legyen neki még nehezebb, hátha benyomja a szabad xp-t? Nem feltételezem, hogy az én egyéni képességeim miatt vannak (szerén ember is vagyok
), ez sokkal inkább valami általános kódolás lehet a részükről és ezzel x millióval több arany fogy stb. Olyan elképzelhetetlen ez?
Ezekre a hirtelen változásokra a sorozatos agyhalott csapatok után, nagy ágyúval már normál eloszlás lesz, értelmes magyarázatot mást nem tudok mondani. A szerencse nem így működik és ez nem az első tankom, ami így járt. Most 43% a WR és lefogadom, mire a Borsighoz érek 50 felett leszek vele, amiben valamennyi szerepe van a nagy ágyúnak is, de akkor is 1 ember vagyok a 15-ből, ez így nem működhetne manipuláció nélkül.