banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ez egy ügyes spotolás volt. Az obj-on ami kilőtt szereztél 1e spotot, azzal lett meg. Mondjuk a T71 meg kb ugyanennyit elszedett előled, úgyhogy egál Én is akkor tudtam csak megcsinálni ezt a küldetést, amikor a spot bokorból kilőtték a másik light tankot mellőlem. Ha életben marad a T71 és kicsit értelmesebb (bár ahogy néztem nem az, lerohanni szemből egy obj-t meg még valami volt ott jobb oldalon, arra nem emlékszem, mi volt, szóval egy idióta), akkor lehet lop még annyi spotot előled, hogy nem lesz meg a 4e.

Én azt látom, hogy 3,5e körül már nagyon jó spotolási eredmény mostanság, annyira megoszlik a spot a sok light között. Ami 4e feletti eredményt láttam, ott mindnél elpusztult a többi light rövid úton. Mondjuk amilyen idióták játszanak, jó esélyük van a korai halálra.

A szakasztársaiddal lebeszélted, hogy a spotjaidat lőjék vagy lőtték, amit láttak normálisan? Nem küldöm el a választ a WG-nek csak kíváncsi vagyok, mert többen mondták, hogy szakaszban csinálták meg, ahol a szakasztársak külön figyeltek a spot utáni sebzésekre.

5-6-8e spot már kemény dolog lesz később, bár most olvastam FTR-n, hogy arra számítanak, a TD view nerf miatt a light tankok eredményesebben fognak spotolni, meglátjuk. Akárhogy is, annyi spotot csak nagyon aktív mozgással lehet lehozni, meg mindig azt kell nézni, hogy az értelmesebb, lőni tudó társak éppen merre figyelnek (tudom, hogy tiltott, de lehet, hogy fel kell tegyem az ágyú csövének irányát mutató modot később, hogy lássam az értelmesebb saját tankjaink merre néznek éppen, máskülönben a büdös életbe nem lesz ennyi spotom).