A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #343825 Sztem megint csak az emberi agy játszik... és mivel előzőleg nem jegyzeteltük hogy milyen meccsekben milyen összetételű csapatok vannak, nem tudjuk objektíven összehasonlítani a dolgokat.
pl vegyük a scout missionokat: ott ugye idegesitő ha városi pályára rak be, mert ott nem tudsz mit csinálni. Igen ám, de simán kaptál eddig is egy rakat városi pályát, csak épp nem zavart mert heavyben meg TDben voltál, ahol meg ÖRÜLSZ ha városi pálya van.
Spec én konkrétan emlékszem hogyaz IM előtt húztam a T37-et, és ugyanúgy tele volt atököm azzal hogy városi pálya volt állandóan (vissza lehet keresni). Most viszont amikor továbbra is városi pályák vannak, csak mostmár arra fogjuk hogy a scout azért kap sok városi pályát mert a WG csal.
Vagy itt van a medek esete ("lőj ki 2 medet de nincs elég med a túloldalon"): ha nincs küldetés, ki az aki meg tudja mondani hogy az utolsó X meccsen hány med volt? Senki, mert nem arra figyelsz. Simán lehetett akkor is zsinórba TD feszt meg Heavy feszt... csak mostmár elvárjuk hogy legyen oldalanként 5 med, mert hát nekem 2t ki kell lőni, és ugye ha csak kettő van tuti egy csapattárs lövi ki vmelyiket. És máris csal a WG ha nincs sok med a túloldalon.
Vagy a felgyújtás: amíg nem az a küldetés hogy gyújts fel valakit nem figyelsz rá hogy kigyullad e vagy sem. Ha felgyulladt örülünk, de amúgy meg agyonlőjük. De most, ha az a küldetésed hogy gyújtsd fel, minden egyes lövés ami nem gyújtja fel a célpontot egy újabb csepp a WG összeesküvés pohárban...
Szóval sztem ez úgy működik mint az időérzék: ha nem figyelsz rá, az idő röpül, de ha számolod a másodperceket hirtelen hosszú lesz.
Jelen esetben konkrétan fókuszálunk egy apró momentumra (legyen a túloldalon light. Legyen nálunk 2 arty. Legyen odaát 2 med) és ha nem az történuik egymás után 5 alkalommal, akkor a WG már csal...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.29. 14:49:03