banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Én a retard csapatok meg a szar tankjaim miatt szívtam már eleget.A light küldetést sajnos Amx 12t-vel húzom más értelmes nincs.
    Az hogy egy hulladék az nem kétséges lövegsüllyedés az 0 tehát a pályák nagy részén szart se érek vele.Az első küldetést 60-70 csata alatt csináltam meg tökéletesre.Az még igazán nem olyan hatalmas baj hogy 8-9-esek ellen játszom vele,de amilyen retard csapattársakat kapok az hihetetlen,Ez egy retardmágnes van még 3 ilyen járművem Type 58,Nashorn és a KV-3.Ezekkel csak hülyéket kapok pedig maguk a járművek nem rosszak de 2 szinttel magasabbak ellen nem tudok mit tenni.Arra csak szupport vagyok.
    Volt olyan csata ahol 5 killt csináltam vele de a fogyatékos top tankok helyett én se csinálhatok mindent.
    Indítom a küldetést:löjj ki egy artyt.Előtte minden csatában 3-4,a küldetés indítása után 1 vagy 1 sem,érdekes.