banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Emberek... ez hihetetlen... és akkor ilyenkor az embernek ne az jusson rögtön az eszébe, hogy manipulált az egész:

Bekapcsoltam a küldit, ahol az az elsődleges cél, hogy lőjek ki 3 közepes tankot. Nem meglepő hát, hogy az ez után következő kb. 10 csatában maximum 3 meddel találkoztam. Mondanom se kell, hogy így milyen nehéz teljesíteni a küldit... sajnos képet csak az utolsó három csatáról készítettem frusztráltágomban, de a többiben is hasonló felállásban volt az ellenséges csapat:

Gondoltam ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Átkapcsoltam az egy tierrel nagyobbat kigyújtós küldire, erre rögtön egy ilyen csatát kaptam:

Természetesen nem volt nagyobb tierű tank, nehogy teljesíteni tudjam az aktivált küldit, viszont most hirtelen ott termett az ellenséges csapatban 7 közepes tank is... Természetesen sikerült 3-at kilőnöm, amivel kész is lett volna az előző küldi, ha nem kapcsolom át... Erre már nem találok szavakat.
    Jó, rendben, ha egyszer történik ilyen, azt mondom véletlen... De az összes ilyen küldinél hasonló volt a szerencsém: ölj meg x könnyű tankot - x-1 könnyű tank van az ellenségnél. Ölj meg artyt: nincs arty az ellenségnél. Ölj meg x medet: x-1 med van a csatában, stb... Azért ez így kibaszottul idegesítő. Így se könnyű kilőni három medet, de még keresztbe is tesz.