A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #343367 Grille Tank ász, ha valakit érdekel a buzulásom:
Utálom az artykat, és továbbra is azt mondom, hogy így ebben a formában nem való a játékba. Ez a Grille például iszonyat OP-nak tűnik. Annak ellenére, hogy még a fejlesztett ágyú sem lövi be az egész pályát, hogy az ágyú oldalirányú kitéríthetősége nagyon kicsi, a pontosság meg totál random (néha mintha taszítanák, máskor mintha vonzanák a lövedékeimet a tankok, értsd: van amikor teljesen becélzott lövések mennek félre, van amikor olyanokat bead, hogy hangosan felröhögök) elképesztő sebzéseket lehet vele kiosztani, a lövedék pályája is brutális, olyan helyekre be tudok lőni (csomó szikla mögé, amiről azt hiszik az emberek, hogy artysafeben vannak, de a házak se kivételek), hogy tényleg nevetséges. Amikor meg az ellenség azt gondolja, hogy könnyű préda vagyok 1v1-ben, akkor meg ott a TD-mód + autoaim, egy csomó engem kinyírni szándékozó tankot kiszedtem már így. 2-3 tierrel magasabb csatákban is egy csomószor a lista tetején végeztem sebzésben és xp-ben is. Már csak attól félek, hogy rászokok...