A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
artizok
sokat, mert ha felcseszi az agyam a goldammo spammelés, megyek pár kört artyval, ott nem érdekel ha arannyal ölnek meg (szokszor van olyan, persze, tudom, pont az volt betöltve...)
lényeg az, hogy valóban van amikor csoda lövést beadja, csoda sebzéssel, de ritka
inkább az van, hogy lőném azt a tankot, ami kulcsfontosságú hogy meg haljon (erős,olyan helyen áll hogy a csapat nem tudja ki lőni,stb) és elmegy a halál faszára a lövedék
átlagosan minden 4. vagy 5. lövedék sebez, vagy splashből vagy pedig hitből. splasht se értem. épp az előbb esett le egy Wolverine elé a 7es arty lövedékem, közvetlen elé. Sebeztem 76ot kb.
Előtte 2 csatával a Cromwellem mellé, sokkal távolabbra esett 6os amcsi lövedék, splashelt 240et. Ezt nem fogom meg érteni, hogy ezt hogy csinálja a WG. Mert tuti bugos. Volt hogy alá lőttem a tanknak, ebbe a másik arty nézetbe, és semmi. Felvillant azt csá, 0 dmg.
Szóval igen random az arty, csak van, amelyiknek sokszor beadja. Cromwelemet később cikázva 50-el ugyan az az arty talált telibe, baromi szar érzés. De nekem azért, mert tudom, ha nekem kell hogy beadja a lövést mert lényeges lövés lenne, akkor tuti nem fogja beadni.