banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mor3llo
    elárulok neked valamit: nincsen artym, mert gyűlölöm, szerintem iszonyat szar játékmódot kínál, unalmas, és nincs benne kihívás (óó persze tudom, kemény dolog kiszámítani, meg belőni valaki elé, meg persze kiszámítani hogyan fog mozogni blabla)

a küldetéseket meg nem csinálom, nem fogok görcsölni ezeken. főleg nem az artyn. azt hiszem a su-8-ig vittem el, az volt az egyetlen arty ágam (meg lehet nézni: "Lederhose"), de borzalmasan unalmasnak tartottam, és engem az sem töltött el boldogsággal, hogy 800 méterről, a semmiből one-shotoltam tankokat. Akkor inkább a szemtől szembeni csihi-puhi.

Most is volt egy Highways pálya, JgdpzE100. Iszonyat nagy csatát vívok, van velem még egy JgdpzE100, T57. Jön egy E100, 2 JgdpzE100, E4, küljdük egymást mint a barom, pattintok rengeteget, 4500 sebzésnél járok.

Erre a halál f@száról kib@sz 1200 hp-ről egy M50/53. Ő meg gondolom elégedetten csettintett. És ne legyek ideges.
    Utoljára szerkesztette: Mor3llo, 2015.01.25. 23:56:20