banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Ilyen rossz napom még nem volt, mint a mai, az is kiderült, hogy a könnyű tankok nem az én világom. Hihetetlen módon elég gyorsan megcsináltam a Chaffee-vel az LT küldiket (hála a szakasztársaknak is: Solten és Rivanka), 15.-ig eljutottam, de ami az után jött... Folyamatos vereség, lemming hordák, Taigetosz-pozitív retardáltak, 1-15-ös vereségek agyba-főbe. Lehet, hogy én vagyok a béna, mert az igazat megvallva sose játszottam huzamosabb darabig könnyű tankokkal, csak amik ilyen átmenetiek voltak, de szinte mindegyikkel elég jól ment... Chaffee-t meg két modult freeből kihúztam, de még így is a 28,1k XP-hez kellett 91(!) csata. 46,15% wr mellett 302 átlag XP. W.T.F. Ez talán a legrosszabb teljesítmény, amit valaha produkáltam. Azt hittem, hogy már felvágom az ereim. Sebezni nem nagyon tudtam a hulladék ágyúval, amit spotoltam, azt meg nem lőtték. Volt néhány jó csatám, főleg Prokhorovkán meg Malinovkán sikerült alkotni valamit, de a többnyire semmire se jutottam. Lehet, hogy nem smakkol olyan tank, ahol az idióta csapattársaimon múlik a teljesítményem. Az tuti hogy most jó darabig elment a kedvem a könnyű tankoktól. Biztos, hogy én is szar voltam (a frusztráltság is közre játszott már), de amit a játékosállomány lerendezett, olyat nem láttam már nagyon régen.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.01.21. 00:16:29