A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #342168 Közepes tankoknál a 12. küldi így szól: "As a platoon, destroy 3 enemy vehicles." Ezt most hogy kell értelmezni? Mert mentünk szakaszban ketten, én nem lőttem ki semmit, de a szakasztársam kilőtt 4-et, és nem teljesült a küldi. Szóval legalább egyet ki kell lőnöm nekem is? Vagy mind a hármat nekem kell kilőnöm? Vagy mind a kettőnknek (hármunknak) ki kell lőnie egyet-egyet? Vagy hogyan?
10. küldetésig mindent megcsináltam, a másodlagosakat is, de a 11. rammolós küldi valahogy kurva nehéz. Megcsináltam a rammolást, de túlélni már nem tudtam a csatát egyszer sem... Ha meg jól áll a csata, és túlélem, akkor meg nincs kit lerammolni... Ehhez is több szerencse kell mint tudás...