A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az miért probléma? na mindegy...
.
Egy kis porszem került a WG RNG eltérítő rendszerébe.
3. Maus körnél (1kill + 1K dmg a cél) a szokásos forgatókönyv szerint gyors csapatbukta, a végére 7 tankkal szemben vagyok egyedül.
Úldözöm az artyt legyen már kill, de a kis GC simán eltünik, miután mellé löttem.
Mezőn elkapnak a hiánák, folyamatosan láncolnak, már csak 60 HP-m maradt, valami nyolcas száguld felém egyenesen, de mellé lövök. (álló helyzetből, kigyúrt legénységgel, célzásgyorsítóval, beszükült célkereszttel)
.
Ekkor feltűnik a megmentőm egy Leo. Ő is for gázzal jön felém, oldalba lő, de lapattan, majd rammol... bele is halt, nekem meg meglett az első HT küldi. Ezzel a kivételes képességű Leoval még a WG sem számolhatott... Most már biztos nem lesz gond 10 goldból 8-al penetrálni.
Kaptam +75K cc-t és 100K cc-mbe került a lőszerköltség miatt.