A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #341834 pedig sok helyzetbe jó a HE, főleg mikor kétjegyű számú HPja marad az ellenségnek annyit a nagy kaliberű HE (105mm +) simán levesznek és sokkal egyszerűbb mint 3 lövésből 2x lepattanni és közben bekapni az ellenségtől még pár lövést emiatt.
Aztán ott vannak a papír tankok, borshig, és társai felüdülés pl 122mmes ágyúval 560at belé lőni, de a hellcat frontját is vicces azzal lőni mert sokszor kigyullad, volt hogy Type 58al 2db HEvel megöltem egyet, mert az egyik 200 fölött sebezte a második meg felgyújtotta, de volt már Type 64el is hasonló esetem, ott csak 3 HEt kellett belé lőni a frontjába.
Persze kockázatos ezzel lőni ezt főleg a Centurion HESH lőszerénél tanultam meg, mikor ágyút vagy láncot talál a HE akkor egyből a minimálisat sebzi és megszívtad.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.01.14. 12:04:45