banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Madi92
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-Ez tény.

-Sokkal nagyobbak a pályák mint wotban, nagyon ritka mikor az orrod előtt van az ellenfél.

-Célkeresztből gondolom, hogy AB-val játszottál, ne tedd. RB vagy SB

-Igen, dmg rendszer itt ilyen, nekem nagyon bejön.

-He lövedék biztos nem volt, deathcamban mutatja, hogy beüt a tankba a lövedék majd felrobban bent, szerintem erre hitted, hogy HE.

-Pedig számít a döntöttség, van is ilyen opció játékon belül, ahol megmutatja a adott szögből mennyi az effektív védelme a tanknak

-Nem tudom, nálam ha csak driver hal, akkor várni kell kicsit és megy megint minden, mondjuk ritka mikor találtnál csak 1 valami hal meg, ha egyszer beüt valami, akkor az tényleg kapa legtöbbször, de ez így van jól.
    Wotban utálom, mikor valaki átküzdi magát mindenkin, majd jön Pistike a full hp-s tankjában és kinyír mert több a Hp..

És tessék RB-t játszani, ott is garázs csata van, és még a AA is használható, persze célszerű nem azzal kezdeni

De, hogy a wotra is panaszkodjak! :D
    Kimegbebaszottúl idegesítő, mikor engem lát mindenki én meg csak annyit, hogy fogy a Hp-m... fúúú