A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Amik idegesítenek és szerintem ez miatt bullshit az egész:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-vársz átlagosan olyan fél percet hogy csatába menj
-haladok a tankommal, van amikor kicsit többet mint olyan 10-15 másodperc (ennyi idő alatt a wotba már akár harc van, itt még csak várom esetleg hogy honnan is jön az ellenfél)
- látok mondjuk 3-4 ellenfelet, térképen is, meg a nevüket is. Rá nézek , célkeresztel játszok, de fehér végig, ergo nem tudok rá lőni
- persze ő tud rám lőni, lő is. Jobbik esetbe láttam hogy honnan jött a lövedék, így tudok számolni a dolgokkal, rosszabb esetbe a damage indicator 5-6 irányt mutat egyszerre
- ez az első lövés nagyon nagyon sok esetbe az utolsó is, mert azonnal meg halok VAGY kiüti a sofőrt/commandert, és már mozdulni se tudok, elviszi a gunnert, így lőni se meg toronyt forgatni se tudok, második lövés (ha szerencsém van, akkor másodikra), meg meg is halok. Tanktól függetlenül. Kv-1et szemből PzIII HE-val vitte el ma pl. HE lövedékkel. Nem értem most se hogy hogyan.
- lövegpajzs / páncél döntöttség szerintem nincs is a játékba. Rengetegszer haltam meg úgy, hogy lövegpajzson bejött a HE, belül pedig szépen néztem ahogy a repeszek meg ütik ki az embereimet.
- elején nehezen nyeltem le azt, ha meg hal a sofőr, kuka a tankom is. Legalább állnék , és tudnék vissza lőni, de nem, első lövés, driver halott, mehetsz a picsbe is. Így persze hogy jó oda a garázs csata, hogy 2-3-4 tankot tudsz vinni, kell is,mert kurva ritka volt hogy tovább éltem mint 2-3 lövés.
Biztos bennem is van a hiba, de az, hogy 1. lövésre azonnal meg ölnek olyan szitukba ahol szerintem kurvára nem kéne (HE, és HE szerű lövedék úgy visz át mindent mintha AP lenne, lövegpajzs,meg a döntött felső rész...)
-van légvédelmi tank. Ami tetszene is nagyon is. Csak semmi értelme. Első ~1 percbe 1 deka repülő nem jön. Utána mikor jön, kb. élnek max. meddig,1 perc? Lejár az idejük. Ha nagyon foglal az ellenfél, és nekünk csökken gyorsan a pont, akkor jön sok repülő az ellenféltől ez igaz, de vesztünk, nem sokat ér így ha sokat lövök is le. Már ha letudok lőni, mert még az fighterek is instant becsapódnak a földbe miközbe zuhanó repüléssel akarnak ki lőni 1 tankot. Így már kapásból nincs értelme légvédelmeskedni....
Én így látom, 2 haverom is. Őket is baromira idegesítette hogy érthetetlen HE lövedékekkel azonnal kifingtak, kisebb kaliberű/tierjű tankok 1. (!) lövésétől.