banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• madmanic
    Ahogy többen írták, próbálj trükköket ellesni videókból, ha nem akarsz rá időt szánni, keress rá a tankok gyenge pontjaira, ( gúgli: weekspot "tank neve" ) vagy tegyél fel egy hitzone modot, ami színekkel jelzi a tankokon a modulokat, legénységet stb. Ha nem vagy biztos benne hova kell lőni, általában a tank hátulja/alja, oldalról a teste, szemből szintén az alja sebezhető. A kiálló elemek ( búvónyílás a tornyon, kémlelők stb ) is gyenge pontok általában, csak elég kicsik. Toronyra a legritkább esetben lövünk. ( mivel néhány tankot kivéve erősebben páncélozott mint a teste, max oldalról, hátulról )

Tanulás szempontjából a kv1 jó választás, szerintem a legjobb T5 heavy. Oldalról könnyen gyullad, de ha top tank vagy és nem mész előre ész nélkül a frontján nagyon nehezen ütik át. Jó a gun, töltésidő kb 4 sec. A legénység képességeinek fejlesztése is nagyon fontos. Főleg a "rinyalámpa" ami felvillan, ha felspotoltak. ( késleltetve jelez, tehát ha villan, és nem látod ki vett észre, NEM KERESGÉLÜNK, húzzuk a belünket fedezékbe, nem hagyva időt esetleg 3-4 ellennek rád fordulni és megsorozni )

A tereptárgyakat is használni kell, lehetőség szerint szemből ne legyél látható, keresztirányba próbálj célpontokat keresni. Ahogy írtam, a tankok tornya erősebben páncélozott, próbálj úgy mozogni, hogy csak a tornyot dugod ki, amíg a teste takarásban van. ( hull down ).

A nyílt terepen NEM kolbászolunk! Egyedül NEM kommandózunk, ha elindul a lemmingtrain ( mindenki egy irányba ) menni kell velük, általában bukó, de néha egy gyors rush meglepi az ellent.

Amelyik tankokat én szeretem ( heavypárti vagyok ): KV1, T29, T30(TD) IS7, IS8, E75. Medek küzül a cromwell.