banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Most nézegettem, hogy a T71-el miért nem lehet olyan átlag sebzéseket csinálni, mint a bulldoggal. Igazából az ágyú átütése, pontossága, célzás ideje mind hasonló, nincs lényeges különbség. Most a táras ágyúkat hasonlítom, természetesen. A t71-el is mentem egy olyan csatát, hogy 1200 sebzés, 4 ellenfelet kifektettem, közte két tier9-t, de mégis egy bulldog könnyedén csinál 1200 sebzést, sőt, az alap neki.

Szóval igen, a "titok" az ágyú függőleges kitéríthetősége. A t71-el nagyon gyakran gimnasztikázni kell a lövési pozícióhoz, a bulldog meg felmegy előre és szórja az áldást. Nem gondoltam, hogy ilyen fontos és ennyire sokat számít, pedig igen. 30-40%-al több sebzést ki lehet osztani jól kitéríthető ágyúval.

Az egy más kérdés, hogy aki bulldoggal akarja a wn8-t húzni, meg fog lepődni nemsokára. A vbaddict adatai alapján felviszik a top sebzést 1650 körüli értékre szerintem a következő frissítésnél. A t71-en 1150 ez az érték meg a bulldogon is, de szerintem nem sokáig.

seriousthreat #332033 válasz: azt a qrva, honnan van neked ilyen legénységed?
    Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.22. 23:43:50