banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    #331381 "Nekem csak az a fura hozzá nem értőként, hogy 15+-os lost serialt símán csinálok akármikor, winben meg sosem volt olyanom. 3 nap alatt elbukod, amit 2 hónapig növelgettél. És ez ami gyanús"

Ez itt a kulcs. Nekem szerencsére eddig 11-nél több vereségem nem volt zsinórban, de 11 win sem. Már többször sikerült 55.5% WR fölé menni, aztán pár nap alatt annyi vereséget adott, h kivétel nélkül minden egyes alkalommal visszamentem a fenti érték alá.

A nagy "dobókocka", valószínűség meg statisztika pártiak ezt is biztos kimagyarázzák majd valahogy, de kár a gőzért, mert ilyen valószínűség az életben nincs vagy nagyon kicsi az esélye, de hogy ennyi embernél előforduljon az megint csak lehetetlen.
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.10.18. 20:55:25