banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    3000 csatás Löwe, 123 wn8, 41% WR. Természetesen top tank. Csata elején beírom, hogy legyen oly jó kicsit megtanulni játszani, mielőtt T8 prém tankot vesz, erre besértődik, megáll a kezdőkörben, és közli, hogy ő innen most nem fog kimozdulni, hanem velem fog vitatkozni, mert én itt kötekedek, meg féltékeny vagyok, mert neki van ilyen tankja. És úgy is lőn, a hülyegyerek ott ácsorgott végig, még a tornyát se fordított a pár perc után rátörő ellenség felé, viszont folyamatosan pofázott chaten. Na itt értettem meg a 41% WR-t, mert ehhez az értékhez már tényleg komolyan tenned kell, mondjuk csatánként minimum 1000 team damage tesz lehetővé ilyesmit. Majd a csata végén, miután megölték, beírta global chatbe, hogy "Pls kill these noobs". Nos van neki 258, igen, 258 átlagsebzése Löwével. Ez kevesebb, mint egy sebző lövés csatánként. De azért van már a Löwén kívül KV-5-je, 112-je, Type 59-e (hogy 3k csatával hogy a vérbe, nem tudom), Type 61-e. Gondolom mind olyan szépen kitapétázva goldos matricákkal, mint a Löwe.

Azért mióta elkezdtem WoT-ozni, lényegesen gyakrabban tűnődöm el rajta, hogy nem kéne-e kiirtani az egész emberiséget a p*csába, mint korábban.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.15. 02:16:10