A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ry0k3n, te nagyon el vagy tévedve. Szerinted ki a fenét érdekel, hogy te mit nyomtál a legutóbbi 20k csatádban? Az a lényeg, mostanában (utóbbi időszak, 1000 csata, vagy 60 nap) mit nyújtasz.
Mégis hogyan máshogyan hasonlítasz össze egy új játékost egy régivel? Lehet, hogy ti ott a PPD-nél összes WN8-at néztek, de a világ normálisabb fele (tudod, amelyik férgezi az artistákat) egy játékosnál csak az utóbbi időben elért eredményeit nézi. Ha felvételiznél valahová, talán még meg is érdeklődnék, mire fel ez a nagy csökkenés (már ha nem könyvelnének el téged accountot vett embernek), de ezen a fórumon még ennyi sem érdekli az embereket.
Egyedül te vergődsz. "Igenis jobb vagyok, mint 1800 WN8". Nem, nem vagy jobb. Főleg nem az általad megszólítottaknál. A WN8-táblázatot folyamatosan frissítik, jelenleg v15-nél tart. De hisz ezt te tudod.
Ahogy gondolom azt is, hogy a WN8-at a nagy arty nerf után lett általánosan használva.
Kettőnk közül én mondok tényeket, és te vagy az, aki csak be-beböfög valamit. Szerintem maradj csöndben, és ne rontsd tovább a hiteledet. Ami még megmaradt. De ahogy gondolod.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.01. 14:42:56