banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    A prémium lőszert én is az utóbbi időkben próbálgatom, de tiszta szívás. Legutóbb Pantherral 88mm L/71-el lepattantam egy 31%-os T-54 oldaláról, közvetlen közelről, aztán betöltöttem a sima AP-t mondván inkább megdöglök, de még 10 aranyat nem baszok el erre a konzervre, tehát seggbelőttem sima AP-val és egyből megpurcant 31%-ról, valszeg critical is volt. Amiért meg duplaszívás, hogy ha hirtelen felbukkan egy gyengébb ellenfél, akit sima AP-val is oneshotolnál, de legrosszabb esetben két lövés lenne, arra kár elpazarolni egy 10 aranyas prémium skulót, ha épp az van betöltve, de ha áttöltesz AP-ra vagy He-re, akkor lehet szépen beléd durrant egyet ami biztos nem használ, inkább árt. Csak távoli sniperkedésre jó az arany lőszer vagy ha alapból a lista legaljáról indulsz, mert akkor esélyes, hogy csak nagy dögökkel kerülsz szembe, egyéb iránt tök felesleges, pláne hogy még ezzel is mellé lehet lőni.