banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    - Lövegpajzson keresztül még nem lőtték át, de picit mellette én lőttem már át ellenséget.
    - Konkrétan hogy ott milyen sérülékeny nem tudom mert a frontomat elég könnyű átlőni viszont többször is lőtték ki a motort homlokpáncél alatti rész átlövésénél.
    -Fordulni jól tud, végsebessége jó amit leejtős út nélkül nem igazán lehet leérni kb 25-27km/h az átlag sebessége. ( persze a KV-5 az nyomul 30al simán pedig nehéz és szar elavult technológia az egész és ez a +400 hp pofátlanság volt )
    - 0,29 a pontossága, nagyon pontosan lő, szerintem idáig még csak egyszer-kétszer lőttem mellé de az az én hibám volt.

T8ak között simán megállja a helyét, és mivel a KT meg Tiger nem kapta meg a sebesség növelést ezért lakevillen legyorsultam a KT-t 30km/h-val XD