A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem hagyott nyugodni ez a dolog, amit mondtál. TankInspector progival mindenféle (rejtett) adatokat is meg lehet nézni, ezért - igaz nem a 112-vel, hanem a 121-el, mivel úgy emlékeztem, h ezt a tankot írtad - megvizslattam a dolgot. Ami a 121-re igaz az a 112-re is, csak értelemszerűen mások az értékek. A 121 utána megnéztem a 112-vel is.
Szal a lényeg, h a stabi még mindig hasznosabb szerintem. A képen látható, h miért. A bal oldalon szereplő adatok a stabi hatását mutatják, a jobb a célzásgyorsítóét (gondolom a fejlesztett célzórendszer ez akart lenni). A zöld nyilak ill. a sárga négyszögek értelemszerűen azt mutatják, h az eredeti értékhez képest milyen irányban van eltérés (100% crew, skillek nélkül, ill. ellátmány nélkül). A stabi több mindenre hat!!!!! és a célzást ugyan nem gyorsítja, de nem ugrik szét annyira a célkör (több pozíciót is nézve), ergo többféle pozícióban nem tart addig a célzás. A célzásgyorsító csak a célzási időt befolyásolja, de kisebb mértékben hat, mint a stabi (10%-20%). A 2 felszerelés közötti az adott fullról a teljes összeszűkülési időt nem mutatja a progi, de szerintem a stabi győzne a fentik miatt.