A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #301010 Amihez még nem szólt senki: az új orosz med vonalat ajánlani kezdőknek? Gondolom ez csak hiba a képen. Egyértelműen a másik vonal való a kezdőknek. Az A-44-et megnézem, hogy használja egy kezdő, mert én 20k csata után is bajlódok vele. Ugye messziről használhatatlan a kis átütés és rettentő lassú szűkülés miatt, közelről meg egyből elfüstölik és akkor még a hátsó toronyelhelyezkedésről nem is beszéltünk.
A másik ág tipikusan kezdőknek való. A T34, T-34-85 nagyon jó tankok, könnyű velük megtanulni a med játékot.
Véleményem szerint mindkét orosz nehéz ág jó a kezdőknek. A KV-4-es lehet egy icipicivel még jobb is, mert abból, illetve az ST-I-ből sokkal nehezebben lövik ki őket, mint a másik ág tankjaiból. ST-I-vel még egy piros játékos is elfogadható sebzést tud összehozni egyszerűen azért, mert rettentően jól páncélozott az a tank.
De akkor nézzük végig az összes képet:
A franciáknál a többi hozzászólóhoz hasonlóan én is inkább a nehéz ágat javaslom inkább. BDR, ARL tankokkal mindent átüt és még jól is keres velük. Light tankokkal kezdők egyáltalán nem tudnak játszani, de még tapasztaltak se mindig.
Németekhez csak annyit, hogy én bátran ajánlom a régi med ágat. Panther II, E50, E50M nagyon jó tankok, kezdőknek is, mert van rajtuk páncél.
Briteknél szerintem mehet mind a közepes, mind a nehéz ág kezdőknek is, nem érzek nehézségi különbséget ott egyik ág között sem.
Az amerikaiak esetén is jobb a régi med ág egy kezdőnek. Nem kell a legénységet ide-oda képezni és nagyon jó tankok találhatók rajta.