banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• sempike
    Egy újabb csodálatos este megkoronázása:
    Tiger I-el 18 lövés, 9 találat ebből 6 láncolás. A leopárd light-ra képes volt 2x egymás után láncot beadni úgy hogy az oldalának a közepét lőttem (közelről) és igen replay is van. Az ilyenek miatt undorodom meg ettől a játéktól és törlöm le egy időre és emiatt nem feccölök egy forintot sem bele. Persze azt még nem is mondtam hogy ma este teljesen elfejtettem célozni, csak ez lehet az oka annak, hogy minden tankommal csak láncolok vagy pattanok. Legalábbis azt mondtátok, hogy a WG nem kavar bele én meg hiszek nektek... (remélem érzitek az iróniát)

Más, a tankok alját miért nem lehet átlőni? Ma 2x jártam úgy, hogy a tank eleje fölöttem kilógott a hegyről és képtelen voltam sebezni: IS6, WZ120. (a tank alvázáról van szó, nem az orrának az alsó lemezéről)