banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• atee73
    CTest elso tapasztalatok..... Minden csutka maxon (1920x1080)stabil 90-100 fps ,asszem ha az MB-t leveszem tobb lessz (motion blurt kesobb ugyse hasznalom majd mert sztem qrva idegesito),bar azt hiszem az en configom nem mervado mert maximalista gamer buzi vagyok...(i7 4770k,Z87 chipset ,16gb Patriot Black Mamba 2133mhz,Seagate barracuda 2x1TB Raid-0 ,2xRadeon HIS HD 7970 Crossfire)
    Fekete pont a WG-nek a Crossfire support meg mindig 1 rakas szar .... ha mind2 kartya megy akkor 10-20 fps-el kevesebb van ....
    A hd modellek qrva jol neznek ki ....es most jon a fekete leves sztem a taj kinezetet atvettek a warthunder gf-tol , ugyanolyan tulszinezett szar mint ott, eddig termeszetes szinek voltak nem olyanok mint a farcry-ba vagy a crysis-be ,hat most eleg erdekes
    remelem ezen javitanak a test vegeig.

U.I: 2 meccset mentem a 10es patton-al ( mert szeretem) es az osszes lovese atvitte a foch 155-oket szembol aaauuuhhh ..... 1se pattant remelem ez igy marad