banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    A sebzésre én is szoktam bosszankodni. Van hogy 25%-ot sebez le a 130 mm-es egy T29-esből, van hogy majd 40%-ot.

A 10,5 cm L/68 elég hosszúra sikeredett. Ha úgy számolom, hogy a teljes hosszból 1 méter van a toronyban, akkor a monitorodon 82 mm hosszúnak kéne lennie a csőnek. Tehát jelenleg hosszabb 2 cm-el.

Nekem azért nem tetszik a 12,8 cm-es mert csőszájfék nélküli és ez mellett még rövid is. Szerintem a VK-n rövidebb a kelleténél. Meg a Henschell-toronyhoz tartozó lövegpajzs se valami szép. A német gépeken olyan lövegpajzs tetszik, ami a Jagdtigeren van és majd a Löwen lesz. Az ágyúkból azok a kedvenceim, amelyek olyan csőszájfékkel rendelkeznek, mint a szovjet 130 mm-es. Tehát a Löwe ágyúja, lövegpajzs nekem nagyon tetszik és összsségében a torony is. Kiváncsi leszek milyen kinézetű löveget kap majd az E-75 2-3 fajta verziót már biztosan láttam maketteken.
    Amúgy se vagyok nagy rajongója Porsche harckocsis tevékenységének. Túl sok nem normális gépet tervezett. Többnyire kinézetre nem tetszenek a harcjárművei. A Porsche féle KT torony szép. De szerintem a KT testéhez egy picit kicsi.

Apró hibát én is találtam. A 130 mm-es ágyúkat se sikerült rendesen lemoddellezni. Az IS-4 esetén a csőszájfék lyuggatottsága teljes, alul és felül is lyukacsos a henger. Az IS-7-nél egy fokkal jobb, az csak felül. Valójában csak oldalt volt lyukacsos a szőszájfék ezen az ágyún. Alul és felül nem, ott homogén volt a lemez.