A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zoltang #29789 Akkor kár, hogy nem te vagy szembe velem a harcban. :)
Bezzeg nekem simán átütik már a 122mm-ek is, pedig igyekszem szög alatt állni és nem vagyok egy domb alján sem.
A KT után azt hittem jobban bírja ennek a kitalált hmlok pc.-ja, de nem. Amikor én voltam a szemben ilyen 4502-el akkor csak a 12,8cm-es volt a biztos. :)
Azon akadok ki a legjobban, hogy mondjuk a JSU-k "álca erőtér alatt", vagy anélkül olyan westernesen kiállva szemtől szemben... simán alulmaradok. Pl.: az UFO-t véve alapul ő 3 -at lő és leégtem, felrobbantam stb., én meg kb. 20 % -ot csipegetek belőle ha egyáltalán átlövöm szemből. A HE -ről nem is beszélek az csak ~5% mínusz ... :) Ezek a 10.5 cm-el (L/68) az eddigi tapasztalataim.
Ugyanez oldalról lövöm a JS4-et mondja hogy áttörtem, de csak 10% megy le "sima" AP(BC)-val (csak minimális prémiumost viszek, de nem használom el általában). Ő bezzeg belém mar rendesen, de érdekes itt már többször van lepattanó rólam...
AZ alsó 100mm-es pc.-t még könnyebb átütni, de egy 152mm-nek ezt sem kell néznie.
Nekem nincs bajom a 12,8 cm-el, szép darab csak az a torony ami kell miatta nagyon lassú. :(
Kis gúnyt vettem észre, vagy talán hibát a VK 105/68-as ágyúján. A hk. teljes hossza 8345mm, mitől ilyen hosszú arányaiban egy 7140mm-es ágyú amiből egy kis rész még is benyúlik a toronyba (a valóságban).
Ha a monitoron 90 fokos oldalsó nézetben az ágyúcső hossza (egy adott távolságon, nagyításon a garázsban) kb. 10,1 cm, az alap torony lövegpajzsáig. A test hossza kb. 11,2 cm.
7140/8345=10,1/11,2 ??? Picit hosszabb az a cső szerintem a kelleténél...
Nem fontos kérdés, de érdekes. Lehet rosszul mértem le az LCD monitoron.