A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #29762 Valaki már írta. Lehet épp te voltál. Vagy Eagle. Próbáltam megkeresni, a hozzászólást, amiben volt de nekem nem nagyon működik ez a kereső az sg-n. Azt hiszem abban a hozzászólásban volt szó arról is, hogy a kisebb tierű francia gépek erős páncélzattal és jó ágyúkkal lesznek felszerelve, de nem lesznek mozgékonyak. A nagyobbak pedig mozgékonyak lesznek, jó tűzerővel és automata töltővel rendelkeznek, de gyengébb lesz a páncélzatuk. De lehet hogy rosszul emlékezek.
Ez az 5 gyors lövéses dolog gondolom csak a '45 utáni gépekben lesz. Az automata töltőt jelenítik így meg. Távolra nem jelent majd nagy előnyt, de közelre a csiki-csuki harcokban nagyon brutális lesz. Kigurulnak a fedezék mögül, bekapnak egy lövést. Aztán lőnek 5-öt a hátráló ellenfélre. Majd gyorsan tolatni kezdenek, ekkor még talán bekapnak még egy lövést. A dolog érdekessége az, hogy 5 lövésből ki lehet lőni egy azonos szintű gépet, ha minden lövedék átviszi a páncélt. Nem 1 vs 1 harcban, még jobban ki lehet őket használni, ha segít neki egy másik nem francia tankban lévő csapattárs.
Szerintem is jó ötlet. Úgy néz ki itt is mások lesznek a francia harcjárművek, mint a többi. A NF-ben is azok a legeltérőbbek a többitől.