A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Azért ebben szerintem nincs teljesen igazad. Elég sokáig klánoztam, sőt sokáig vezettem is klánt, rengeteget harcoltunk együtt, szép emlékeim vannak róla. Az hogy miért nem nyer a csapat? Egyszerű, mert normális, hétköznapi emberekből áll. Nagyon sok taktikát írtam más játékokhoz és van benne tapasztalatom hogy működik ez. Ahhoz hogy már ilyen szinten is eredményt tudj elérni nagyon de nagyon sokat kell vele foglalkozni. Nem játszani, foglalkozni. Napokig körbejárni minden egyes térképet, megnézni minden zegét-zugát, mit mivel hogyan tudsz belőni, megtanulni együtt mozogni, ilyenek. Ez minimum napi két óra a gyakorló térképen mindenkinek, játék nélkül, csak rizsa. Unalmas és nem éri meg a bele fektetett energiát. Egy vs egy én most is azt mondom hogy kiemelkedő játékososok vannak itt de a klánháborúsdi az teljesen más. A mi kis csapatunkat is elvittem ebbe az irányba, le kell szarni az eredményt, a lényeg hogy egy jót röhögjünk rajta és jól érezzük magunkat egymás társaságában. Senkinek sincs már erre ideje és úgy látom itt szintén ez a helyzet. A csapat nagy részének családja van és ez így van jól. Mi a mai napig összejárunk és barátok maradtunk a régi teammel :-)
Bocsi, hosszú lett....