banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szacsa007
    Sajnos ez igaz. A magyar ilyen. Persze van kivétel. Én csak külföldön szoktam szeretni igazán a magyart, mert ott ragaszkodnak egymáshoz. Legalábbis, ha nyaralnak. Ha baj van segítenek, ha hallják, hogy magyarul beszélsz megszólítanak, akár meghívnak egy italra. Persze aztán vissza, s már kész is a barátság két hétre, vagy ameddig a nyaralás tart. De itthon már senkinek sincs ideje (kedve?) felhívni a másikat, de talán jobb is ez így.
    Ennek a játéknak a hátulütője, hogy emberek ellen játszunk, de egyben ez az előnye is. Mert gép ellen én rontok, de ember ellen a többi. Szerintem nagyjából mindenki így van ezzel. Csak nyelni kell egyet, átgondolni, s aztán írni. Persze bosszantó, ha az ember kezét-lábát töri a győzelemért, a többi meg csak vár. De lehet nekik van igazuk, mert én már csak nézem, amikor ők még mindig játszanak. Az általam legyengített ellenség ellen könnyű dolguk van sokszor. Ha győznek megbocsátok, ha nem ideges leszek. Csak kicsit válogassuk meg a szavainkat. Ebben is egyetértünk, hisz ezen a fórumon elmondhatjuk bánatunkat, örömünket, de akár a gondunkat is. Sokan adnak tanácsot, ami gondolom a lényege lenne ennek. A kezdő játékosokkal meg nem érdemes gúnyolódni, hisz mindenki volt valamikor kezdő. Így utólag visszagondolva én is sokat nevetek magamon, hogy milyen béna voltam. Persze sokszor most is, csak nem nagyon reklámozom.
    Én speciel egyedül jobban szeretek játszani, mint platoonban, vagy campaniban. Ott valahogy ideges leszek, kicsit ledermedek, s nem megy valahogy jól a játék. Egyedül tök mindegy mi van, jobban is pörög, s nem kell magyarázni, hogy miért rontottam el, s több a siker is. De mégis meg kell tanulni majd, mert jön ugye a klán háború, ahol kell az együttműködés, s igazság szerint maga a háború nem egyénieskedés, hanem keményen az összefogás, a taktika és az ész harca, s csak ehhez jön a technikai rész.
    S ha egyszer megtanulunk mégis valami taktikát,s azt alkalmazzuk talán szép és emlékezetes győzelmeket arathatunk. Ehhez persze valóban kell a tolerancia, de leginkább mindenkinek erőt kell venni magán, hogy valóban kulturáltan adja elő a gondjait, mert tényleg nem kiváncsi senki a trágár dumára. Legalábbis én így gondolom. Ha azt akarom hallani elugrok a kocsmába, s megkapom. Ez mégiscsak egy játék, s ez ennek a fóruma. S bár sokan azt hiszik, hogy ha szóvá tesszük a modort, hogy a mondanivalójával van gond, ez nem igaz. Csak mondja el kulturáltan, s aztán vitatkozhat mindenki. Nem a felnőttek miatt mondom ezt, de tudom, hogy sok gyerek olvassa, akiknek nem jó példa ez. Persze tudom hogy beszélnek az iskolában, de ez már legyen a tanárok dolga.
    Remélem a nulla után is sokan fognak itt beszélgetni, s megosztani a gondolatokat. Csak annyit kérek mindenkitől, hogy tegye ezt modorosan, s
    talán jobban oda fognak figyelni arra amit mond. S őszintén szólva én már nagyon várom a nullát. Valahogy érdekesebbnek tűnik már a gondolat is, hogy mindenki nulláról vagy majdnem nulláról kezd. S ha már tiszta lappal indul a party, akkor jó lenne valóban egy kis összetartást is gyakorolni, hogy ha valaki köszön a meccsen, akkor visszaköszönni pld, mert sokszor ez sincs, vagy csak egyszerűen beszólnak. De sajnos mindenki tudja, hogy magyarok vagyunk, s nem magunkat, hanem az egész magyarságot járatjuk le. Persze szerencsére nem ez a jellemző, de párszor találkoztam már ilyennel. No ez sem lett rövid, bár lehet kicsit belebonyolódtam.:)
    Szóval sok sikert mindenkinek, s jó fórumozást!