A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #29733 A Magyarok valahogy képtelenek az összefogásra.
A történelmünk folyamán talán ha 2x sikerült.A Rákóczy szabadságharc meg a 48-49 szabadságharc idején.Az is csoda volt.Már a 7 Magyar törzs se vonult együtt csatába soha.Aztán jött az első"polgárháború"István és Koppány ugye.A Törökök is itt terpeszkedtek,de nekünk akkor is fontosabb volt egymást baszogatni,stb,stb.Ez így is maradt sajnos.
Régóta játszom már online játékokkal,de még soha nem találkoztam úgymond"NagyMagyar klánnal.Ideig-óráig léteznek erős Magyar klánok,aztán kezdődik a fúrkálódás,oltogatás,sértegetés.A nagyon"lazák vagyunk és csak hülyéskedni jöttünk"közösségek sem feltétlenül sikeresek.Nekem például 2 perc alatt agytumorom lesz,a ts-en egyszerre óbégató beleböfögő,röhögő emberektől.Feloszlanak 2-3 külön klánra és onnantól egymást ölik.
Szégyen.
Minden klánban akad egy"jobbantudja"vagy egy"kinekugatsz"ember akinek pár követője is akad.A nagyképű,leoltogatós,kezdő játékosokon"viccelődősekről nem is beszélve.Az ilyenek nagyon le tudnak húzni egy közösséget.
Nekem már hosszú évek óta van egy kis társaságom,akikkel együtt játszom.Rengetegen jöttek mentek,de ez a mag megmaradt.Nem vagyunk egyformák.De ha elfogadod a másikat,akkor ő is elfogad téged.Nem olyan nagy dolog,csak néha le kell nyelni 1-2 nem tetsző dolgot is a békesség érdekében.Ha pedig szólni kívánsz miatta,akkor kultúráltan kell tenni.
Nekem sem sikerül mindig.De ilyenkor jön az a bizonyos lenyelés a társaktól.:D
A legtisztább persze az ha személyesen ismerik egymást az emberek,a másik erősségeivel,gyengéivel habitusával együtt.De ez persze lehetetlen.Mint ahogy az is,hogy mindig,mindenben,mindenkinek megfelelő döntéseket hozzunk.Ez lehetetlen.De törekedni kell rá.:D
Vannak speciális esetek is.Mint pl én.:D
Én spec.elég nehezen tűröm az irányítást.Föleg ha az véleményem szerint butaság.Persze ez nem jelenti azt,hogy feltétlenül nekem van igazam mindig!(csak az esetek 99%-ban.:D)Vicc volt.
Azon kívül csapatjáték ide vagy oda én irányítás alatt képtelen vagyok jól harcolni.Olyan mintha be lennék zárva.Nekem szükségem van szabad cselekvéskészségre.Ezeket sem árt felismerni.
No basszus de hosszú lett.Mennem kell járőrbe.Majd egyszer folytatom.:D