banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Redmaster
    Nehéz úgy használni a fedezéket ha 5 irányból lő a láthatalan ellenség elhalluf-on úgy hogy a a mi oldalunk dombjának az aljánál lévő kő mögött bújok meg csak azért hogy valaki lent scoutoljon mert természetesen mindenki fent campel. Én meg ha egy kicsit arrébb mozdulok hogy az ellenség scoutját kilőjem aki lődöz erre első lövésre kilövik a láncot utánna a maradék 6-7 lövés a következő 2 másodpercben megeszi a HP-m.

Vagy prokhorovkán állok az út mellett a bozótosban egyik nagy bokorból a másikba megyek lassan. És a szellem harckocsi félpályáról belémlő, a tank kigyullad, az első frag pedig én vagyok.

Esetleg Himmesdorfon a vár alatti kisutcán T32nek még a fal mögül is alig jön ki tehát feltételezem annyit látott belőlem mint én belőle belémlő... Tank in fire

Igaz Sand riveren én voltam a bünöző mert nagy mellényel elindultam körbe amikor már csak 3-an maradtak mi meg voltunk még vagy 6-an hogy majd jól körbemegyek a felső úton. 30 km/h a végsebessége a tigrisnek és egy domb volt szembe velem max 300 méterre. Én robogok egyszercsak eltalálnak a domb tetejéről egy bokorból. Természetesen nem látszik hogy ki vagy mi én is csak a nyílból következettem hogy onnan jött. Második lövésnek már láttam a csíkját. Fedezék egy darab nincs a környéken. Na mondom már mindjárt odaérek. 3. lövés fuel hit... Tank in fire, lőszer kigyulad, Gergő szomorú...

Ezek jutnak máról eszembe.