banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    akkor már OFF olok én is kicsit :)
    mivel környezetvédelmet és vízgazdálkodást tanultam így van egy "pici" rálátásom a dolgokra :D

Igenis nem kellene paksot bővíteni, annyi pénzből iszonyat mennyiségű értelmesebb, megújuló energiaforrást használó cuccot lehetne építeni!!!
    VÍZERŐMŰ: ott a Duna, elég fasza áralmása van, városokhoz lehetne építeni egy egy vízerőművet: Győr, Bp., Százhalombatta, Dunaújváros, Dunaföldvár, Paks, Baja, Mohács
    ide mind mind lehetne egy-egy vízierőművet építeni ami tökéletesen ellátná ezeknek a városoknak az áram igényét
    NAPENERGIA: ez talán a "legrosszabb" megújuló energia, mert nem két forint és a hatásfoka sem magas és nem 2 nap alatt térül meg a költsége
    de!!! kórházak, iskolák, egyetemek, közintézmények tetőjére lehetne tenni egyet egyet, arra épp elég lenne hogy segítsen meleg vizet termelni, vagy áramot.
    SZÉLENERGIA: ez sem rossz... de nagy városokhoz sok kell, de egy kisebb településekkel teli körzetbe elég 1 db is
    nem tudom ki merre lakik, én itt lakok Kulcstól nem messze, na ott már 13 éve megy a szélkerék... és tökéletesen dolgozik!!!
    Magyarországon ráadásul a szél is elég jó, persze nem az erdő közepébe kell tenni egy ilyet :)
    és szerintem mutatós is... nem hangos, és teljes mértékben biztonságos
    GEOTERMIKUS ENERGIA: az egyik legnagyobb lehetőség!!!!
    mindig van és sosem fogy el!!! nagyon olcsó a "kitermelése" és hamar visszahozza az árát!!!

emellett még ott van a biogáz, hőszivattyú, biomassza, de a közlekedésből is lehetne energiát visszanyerni, egyszerű fizikai megoldásokkal

csak az a baj, hogy valahogy ezekre kurvára nem nyitottak a "nagy" emberek :)