banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Eléggé. 300 méter felett már legalább másfélszer nagyobb a célzókkör mint a célpont.

Egy darabot már szereztem, de soha nem gondoltam volna, hogy pont az FV 215b (183)-el szerzem majd meg először. Ennél már a 8 lövés leadása is ritkaságszámba megy. Arról nem is beszélve, hogy azzal az ócska löveggel kiemelkedő a 85%-os pontosság 300 méter felett.
    Mostanában valahogy sok szerencsés csatám van a tier 10-es gépeimmel. Tegnap Fjodon volt egy 5 vs 2 küzdelmem IS-7-el, amit túl is éltem, szerencsére csak lemming volt a csapat nem vak.

Mielőtt mindenki kurva okos lett és szét offolta a topikot aktuálpolitikával és energetikával a lövedéksebességről kérdeztél. Itt megnézhető az is. Kb reális értékek, de a játékban nem érződik hogy tényleg annyi lenne mint amit itt ír.