A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
De durva, már privátban is beindultak a [/b]T34 ellenzők. Olyan szép üzenetet kaptam, hogy miért NE vegyek T34-et :) Majdnem elhittem neki, de aztán rájöttem, hogy van 700 csatám vele, és kurvára nem igaz, amit ír. Pár megcáfolás, amik SAJÁT tapasztalatomon alapulnak:
"-Lassú újratöltése" -> abszolút nem vészes (alig lassabb egy IS-3-nál, cserébe kapsz 250-es pent Tier 8-ba WTFOMGPWANLOL :)
"-Gyenge alsó páncélja van, tier 7 lazán belövik ergo esélyed nincs városi pályákon, vagy nyílt terepen, ezzel még slégan se tudsz védekezni! " - aki BÁRMILYEN heavy tankkal kimegy a rét közepére, az egy idióta amúgy is, tök mindegy miben ül.
"-Drága lőszer, a pontatlansága miatt elég sokszor nem fogod tier 9-10 tankjainak a weakspot eltalálni így sok mellélövessél nem sok kreditet kapsz" - bullshit, beszűkülve pontos, ráadásul 3 db tier 10-es találtra már ad 55.000-et, szóval szarja a pénzt is.
"Torony páncélja már röhögve átlövik, elég sok rajta a gyenge pont így a tier 8 TD simán átlövik szemből is akár (nem gold ammoval elhiheted) " - akkor én csak balfékekkel találkozom, de ha nem kupolát lőnek, eléggé pattogós, az a lövegpajzs még T9 TD-nek is kemény falat sokszor.
"de tier 10 elég sokszor bedobja " - tehát még egyszer: 700 meccs után mondom, hogy az esetek 10%-ban van Tier 10-ben, szóval teljesen elhanyagolható, ráadásul T10-ben TD-ként beállva ismét aranybánya, csak úgy csörög a zsé meccsek után.
Amúgy a mostani küldetések mellett valóban nincs szükség a prémium tank + prémium accra. A véleményem azért írtam le, mert volt Super Pershingem (kb. 400 csata), van T34-em, és van SU-122-44-em. T34-re ABSZOLÚT NEM IGAZ[b] az, amit az ellenzők írnak, és abszolút életképes Tier 9-10-ben is, de nem nagyon dobálja be.
A SU-122-44 pedig amellett, hogy kellemesen hozza a pénzt, egy hatalmas fun faktorral rendelkezik. A döntött páncélja meglepő pattintásokra képes. Az ágyúja meg olyan, amilyen :)
Többet nem kívánok szólni a témában.