banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• capirex
    Löwe tulajdonosként 1200 csatával azt kell mondanom, hogy nem utáltam meg. Lassú egy dög a páncélja néha nagyon jó néha meg az nem lövi át, aki épp nem akarja, akár még a tornyát is de ezt úgy is a random isten dönti el. Cirka 1000 csatát prémium számla nélkül mentem, ő jelentette a nagy bevétel forrást egyszer sem volt kredit gondom(nem 4-5 tankot kell húzni egyszerre) meghálálta a bizalmat nem bánom, hogy anno megvettem még egy karácsonyi akció keretében -15%-al olcsóbban. Prémiumtanknál szerintem az is sokat számít, hogy milyen nemzet és típus mivel szerintem a legénység húzása sem utolsó szempont. Nekem a Löwe nagy szolgálatot tett és még a mai napig tesz is. A wowp-nek hála több mint féléves prémium fiókot sikerült összehoznom, így van összehasonlítási alapom. Azt mondom, hogy aki tényleg hosszú távra szeretne tervezni az vegyen magának bátran prémium tankot, aki nem és inkább fejlődésre megy rá annak ott a prémium fiók. Kettő együtt meg igazi burzsujjá teszi az embert. Jelen állásában a játékra én egy fityinget se költenék de ez én vagyok.