A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #29292 Amúgy érdekes ez az XP osztás, nekem eddig a legmagasabb prémium, dupla meg mindenféle szorzó nélkül 2113 XP volt VK3002DB-vel, de mindössze 3 tankot szedtem ki, ebből kettő Tigris volt meg egy T-34-85, hármat sebeztem és hármat detektáltam, ez tök átlagos szvsz, semmi extra.
Aztán ma pl. mentem egy ilyen kört VK3601H-val:
7 tankot kiszedtem, ebből 4 arty volt, ennyi volt az összes arty az ellenségnél, szépen berohantam hozzájuk hátra és 100%-ról kiszedegettem őket, útközben három másik egyéb tankot kinyírtam, sebeztem négyet és detektáltam hatot, gyakorlatilag a hátamon elvittem az egész csapatot és ez mindössze 1671 XP-t ért, prémiummal. Értem, hogy ezek alacsonyabb tierű tankok voltak, kevesebb HP-val és az egész csata alacsonyabb szintű volt vagy 2-3 tierrel, de azért mégiscsak fura. Nem igazán értem ezt az XP rendszert.