banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Szten nem ócskább mint a többi hasonló tierű tank. Tény, semmi extra nincs benne, affél mindenben átlagos, semmiben sem kiemelkedő cucc.

A t28 protóért szerintem megéri... tény lomha, de sztem azon kevés tankok egyike, ahol a lomhaság "elfogadjható", mert játék közben érezni hogy VAS van benne.
    A lomhaság amúgy előnyként is felfogható, mert szépen előrerohan mindenki,megkapják az első pofonokat, aztán miután remegve visszabújnaka fedezékbe, becammog a protó és rendet rak :D
    Sokszor volt ilyen élményem, amikor a kezdeti ütésváltás után a csapattársak tiszteletteljesen utat nyitottak a protómnak, amiben szépen rendet raktam az ellenség sorai közt, lelkesedést öntve a megfáradt csapattagokba :D

A páncélja igen jó (nyilván nem a TierX goldammó köpködők ellen), mivel tornya van ez még fokozható azzal hogy a fedezék mögül beforgatva jössz ki, az ágyúja szintén szuper (jó pen, jó sebzés és sok ellenfél számára meglepő hoy milyen gyorsan újratölt).

Kevés TD van amit kedvelek, a protó ilyen.