banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    Jah, meg ha egy tigris 2 meglőtt volna egy éles szögben beforgatottt 1500-as ladát akkor még onnan is megpattant volna a lövedék. Ne legyél már hülye. A játékban egy gyógyegereknek számító képlet volt kezdetben beleprogramozva. Most már szerintem azt is kivették és egyszerűen csak vannak lemezek meg hozzá beállított célszámok amiket a random dobókockáddal meg kell dobni átütéstől függetlenül.
    A valóságban meg ugyebár ott van egy fizikának nevezett jelenség is. Szóval hiába az éles szög egy lövdéknek még ha nem is robban fel vagy széttörik a páncélon (ez nincs a játékban) akkor is akkora kinetikus energiája van amivel simán széttöri/átszakítja a páncéllemezt.
    Na meg az az orbítális bug, hogy 268-al lepattan az rhm seggéről és az nem sérül meg, ellenben múltkor véletlenül nekitolattam 3 km/h-val is3ban és veszített 1 hp-t. Szóval ezek szerint a lassan közeledő is3 seggének jobb az átütése mint egy obj 268 lövedékének?

Amúgy meg nem tudom mit vagytok ilyenen kiakadva. Minden 10 ellőtt lövésemből nagyjából 5-6 ilyen rejtélyes módon nyelődik el könnyűtankok oldalába stb. De ezek szerint működik a konteo hiszen mint kiderült nem mindenkinél ilyen gyakori ez a jelenség. Jó lenne már tudni mik azok a feltételek pontosan amik eldöntik, hogy kinek milyen teljesítmény lehet maximum.