banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Nekem 9 vele a max. killem, de azon volt hogy...Bt-7-esek meg PzJagerek...szóval nem volt nehéz, minden egy-két lövés volt csak.

A hivatalos fórumon azt kérték, hogy a Leo-t ne rakja be magas tierű csatákba, én meg azt kérném hogy ne tegye be kis tier-ekhez...felderíteni vettem, azt is akarom vele csinálni. Kicsit csalódott vagyok, mikor arra vágyom hogy felderíthessek a nagyoknak, meg megkeressem az SPG-ket, erre berak ilyen kis izékhez ahol én vagyok a tetején...jó nem azt mondomhogy nem jó móka, de a vak is látja hogy ez felderítő tank, ráadásul zsákutca a tech-tree-n is. Most vagy rakja be csak felderíteni a nagyokhoz, vagy csak rakja be kicsikhez. (elvégre Tier IV-es, max. Tier 6-7-tel találkozzon)