A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #290336 Itt a modolásnál a WG tagadhatatlanul elkövette azt a hibát, hogy nagyon sokmnidenhez hozzáférést engedett és a modokat nem validálják semmilyen módon.
Ennek persze van előnye is, hiszen ha szigorúbbak lennének akkormeg nem juthatnánk hozzá olyan must have cuccokhoz mint a sonar mod, xvm, gold detector... őszintén, ezek is már kérdésesek sztem, de nálam elférnek.
Összességében én eddig nem nagyon voltam olyan szituációban, amikor érzékeltem volna valami durva csalást vagy áldozata lettem volna effélének.
Szinte minden esetben volt ésszerű magyarázat arra ami történt - a baj az, hogy sokan már akkor csalást kiáltanak, amikor úgy kilövi valaki őket hogy ők nemlátják.
Sztem messze nagyobb probléma a játékosok átlagos hozzánemértése és a nagy random, meg a kiegyensúlyozatlan revolverező szutykok mint a csalások. Mérföldekkel nagyobb.