A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szacsa007 #29026 Azért mondjuk, hogy propaganda, mert igazából hírközlés akkor még nem volt a mai értelemben. Elmentél a moziba és előtte volt egy híradó. Ott láthattad amint hős csapataid előrenyomulnak, vagy éppen kiegyenesítik a frontvonalat, ami a visszavonulást jelentette a valóságban. Vagy stratégia magaslatot foglaltak, stb. Mert ki merte volna azt mondani, hogy vége. Aki ezt mondta, azt elvitte a Gestapo, mert ugye népellenség volt, meg ilyenek. Ez a szocializmus kezdeti szakaszában is így volt mindenütt, tehát nem egyedi.Szóval a jól bevált módszer a birkaszellem, ahol nem kell gondolkozni, csak menni a tömeggel. Mert amit mondtak az jó, csak ami mögötte volt! És ugye mindig az a lényeg, azt nehéz meglátni, mert ha olyat hallasz amit szeretnél nem igazán akarsz kételkedni. Lásd pld. az elmúlt 8 évünket, de akár a mai időket is. Az emberek alapvetően optimisták, amit a politikusok kihasználnak. De visszatérve a propagandára, még ott volt ugye az újság, meg a plakátok. Ezek mind nagyon fontos dolgok. A tömegrendezvények szintén, az egység érzete, az erősek vagyunk, stb. Ki ne szeretné az ilyet? S nem is lenne baj, ha jó irányba menne a dolog. Ezek a dolgok nem német találmányok, már az ókorban is így működött, csak akkor nem így hívták. Az ember erre van berendezkedve genetikailag valszeg. Sok könyvet írtak már erről, de én már kicsit pesszimista vagyok, túl sokat láttam, hogy bárkinek is higgyek. Megyek a fejem után. De teljesen nem vonhatja ki magát a hatása alól az ember bárhogy akarja is, valahová tartozni kell. Talán ez a játék is egy ilyen pótcselekvés ki tudja? De ha jó könyvet olvasol biztosan ráérzel a mai világra is benne,s bár nem tudom hány éves vagy, de még az átkosra is. Ezek az eszközök örök dolgok, s mindig is működni fognak. Hogy miért, azt mindenki meg tudja állapítani, de lehet, hogy még abban sem lenne egyetértés. Szóval egy dolog a duma, meg az elvek, de a mögöttes dolgok a döntők és a tettek. Csak legyen erőnk felismerni, hogy mi a helyes út!Sajnos a németek is csak későn jöttek rá, s néhány millió ember meghalt addig.