banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• 400V
    Biztos ökörség de én egyetlen dolgot nem tudok ami kiemelne ebből a játékból hogy ez igen ez maradandó. Attól hogy valaki jobb vagy rosszabb játékos csak annyi hogy az adott idő alatt ami alatt húzza a tankot majd máskor fogja ELÉRNI. Ezen van a hangsúly, elfogja és senki nem gátolja. Csak leírtam mennyire nem érte meg a sok idegeskedés meg asztal csapkodás.

Tolom még csak prémtankokkal. Élvezem így jó semmi idegeskedés. Majd ha nem lesz ennyire camp fesztivál meg arany eső a szép kis házra minden csatába tier 10 be akkor majd játszok ott is többet. Mentem pár napja pár kört 10 essel szakaszban hát még mindig ugyan olyan pay to winner az egész. Ma is támadtam egy Object 416 ot miközben spamelte a kőkemény 100 mm es frontom HEAT el, kb forgott a gyomrom az undortól mennyire gusztustalan. Be is löktem a vízbe a kis retard prém spammert azt elküldtem oda ahova való.