A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #28293 Te valamit akarsz tőlem... 
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a T29-et én akkor toltam, amikor az armor statjain még rajta volt a láthatatlan 20% bónusz, igy pl szemből szembe neki lehetett menni még hull down mód nélkül is az IS3 ágyús IS4-eknek.
Prémium tankokról meg azt írnám amit a FAQban is irtam: bohóckodásra jó, hosszú távon semmit nem ér, főleg élesben, ahol a free XPt kemény magyar forintért tudod csak kiszedni belőle. Pénzgyűjtésre vannak remek nem prémes tankok, azokat kell használni - ha az ember egyszerre tol 2-3-4 ágat, mindig van benne legalább 1 tank, ami jól keres.
szóval a preordert én nem az alapján dönteném el, milyen tank jár hozzá.
Plusz: sztem még az idén lesz hogy lehet majd tankokat/alkatrészeket cserélgetni emberek közt (aranyat úgy tudom egész hamar majd). Akkor talán hozzá lehet majd jutni ezekhez a prémes tankokhoz (mivel a tulajoknak egy idő múlva nem lesz poén egy nem fejleszhető zsákutcát tolni).